CCCB Agenda Març - Abril 09

Posted: by http://deus-ex-machina.atspace.com/ in

MÚSICA

BCNmp7. Músiques en procés

Ciutat, rumba i fusió. Projecció del documental: From Mambo to Hip Hop: a South Bronx Story, de Henry Chalfant; taula rodona sobre la relació entre la ciutat i el so. Finalment els concerts de Calima i El Tío Carlos. Dijous 2 d'abril, a les 19 h.


ALTRES PROPOSTES

eme3COL·LAPSE. 4t Festival d'Arquitectura

Reflexions sobre els nous escenaris sorgits del col·lapse. Fins al 21 de març.[i]
http://www.eme3.org/

BARRIBROSSA 09. La poesia de l'escena

Recordant Joan Brossa. Dissabte 21 de març:18 h. Rosa Novell, presentació de Lluís Solà20 h. Jordi Coca, presentació de Núria Santamaria

NOW. Trobades en el present continu

Documentals, conferències, debats, etc. Hi participen: Adam Bly, Marcos García, Susan George, M. John Gorman, Jordi Isern, Theun Karelse, Serge Latouche, J. Martínez Alier, Jordi Pigem, Ramón Sangüesa, Jill Tarter i Santiago Vilanova. Del 25 al 28 de març. Entrada lliure. Places limitades.


DEBATS, CONFERÈNCIES…

Cuba i els seus futurs

Després de 50 anys del triomf de la revolució, Cuba roman en una cruïlla... Dimecres 25, 17.30 h i dijous 26, 18 h.Entrada lliure. Places limitades.

ICi. Investigació i innovació en l'àmbit cultural

Llibertat, igualtat i P2P. Amb Michael Bauwens, Ismael Peña i Olivier Schulbaum. Dimarts 31 de març, a les 19 h. Entrada lliure. Places limitades.

Impureses. Apunts sobre la condició humana

De quina forma la barreja, la contaminació, la pluralitat, la imperfecció… contribueixen al desenvolupament de l'individu en societat?PRÒXIMAMENT: Ulisses i la modernitat. Sessió de clausura del cicle a càrrec de Claudio Magris. Dimarts, 28 d'abril, 19.30 h.


EXPOSICIONS

Il·luminacions. Catalunya visionària

Un recorrido por el pensamiento y la creación en Cataluña desde la época de Ramon Llull hasta nuestros días…Fins al 17 de maig.
Espurnes de geni. L’esperit arrauxat i visionari. Conferències i taules rodones. 18, 19 i 20 de març, 19.30 h. En paral·lel a l'exposició. Entrada lliure. Places limitades.

Bamako. VII Trobada Africana de Fotografia

Sota el títol A la ciutat i més enllà, la setena edició dels Rencontres Africaines de la Photographie de BAMAKO té com a tema la urbanitat. Fins a l'1 de juny.


AUDIOVISUALS


Xcèntric, el cinema del CCCB

Darezhan Omirbaev. Diumenge 29, 18.30 h / 20.20 h (sessió doble).Retrats de cineastes. Diumenge 5 d'abril, 18.30 h.

Arxiu Xcèntric

Una selecció de pel·lícules de cinema experimental i documental. Horari d'exposicions. Entrada lliure.


ARXIU CCCB

Món. Una visió cosmopolita

Segona edició de l'Arxiu CCCB. Presentem tots els materials del fons del CCCB relatius al cosmopolitisme i l'Arxiu Kosmopolis.


ITINERARIS CCCB

Barcelona. Ciutat, ciutats

Una mirada àmplia i matisada de les darreres transformacions urbanístiques de Barcelona…[i] 933 064 100 telèfon de reservaEL RAVAL. La ciutat cosmopolita. Dissabte 21.LA RIBERA. La ciutat simbòlica. Dissabte 28.


CCCB A...

MADRID. Pantalla CCCB. Un mes, un artista

Al Centre Cultural BlanquernaMarç. David BlancoAbril. Raúl Arroyo[i]
http://www.ccblanquerna.cat/cas/index.aspx

LILLE. Post-It City

A Lille 3000. Del 14 de març al 12 de julio.[i]
www.lille3000.com

PARÍS. El segle del Jazz

Al Musée du Quai Branly. Del 17 de març al 14 de juny.